top of page

Nyheter

V Vi har to DSG hanner for omplassering  kliKK  på linken i

Vi har nå fått 2 brune dvergpuddel gutter bilder og info finner du på siden om puddel 2019-2020e eller klikk på linken.  

Nyheter det er mye som skjer her på Fab & Fame for tiden. Vi har mange unghunder ute på for , og når hundene mine blir 1 år så blir de helsetestet det vil si dansk svensk gårdshunder blir rønket for HD ,PL sjekket og vi har nå begynt å sjekke om de  har fult tannsett .  Puddelhundene blir sjekket for PL, ECOC og er det ikke fra linjer som er genetisk fri for PRA så blir det tatt blodprøve for det også.  Vi   sjekker om de  har fult tannsett.

Går hunden igjennom helsesjekken fri og er  frisk og godt stabilt gemytt , så begynner vi å stille dem mer ut på utstillinger og gjør dem klar for å bli avlsgodkjent og aller helst championer.

Siden jeg sliter litt med helsen så klarr jeg ikke å reise så lang for å tille ut, men vi satser på å få med oss de fleste utstillinger dennevåren/sommerren her på sør-vestladet.

 

Vi har også fått tid til å parer Aridgeocra´s Darling Diana og har nå et kull med 3 valper to hanner og en tispe. Alle valper er bortbestilt. Vi planlegger flere kull  med dsg til sommeren/sensommer.

 

Vi venter også to kull med dvergpuddel det blir spendende det første kullet blir med bare sjokolade brune valper og den andre blir med svarete og evt sjokolade brune. Her er det enda mulighet for å få kjøpe valp. 

07-12-18-0803.jpg
bottom of page