top of page
Søk

Her skjer det noe nytt hele tiden!

Oppdatert: 2. nov. 2018

Velkommen til første blogg innlegg .

Vi er inne i en periode hvor det er mye som skjer ,- det er mange unghunder som skal viser frem nå på utstilling og se hvor langt vi kan ta dem. Vi håper på å få flere av hundene champions m.m. i tiden fremover. Jeg gleder meg til det.


Samtidig så blir alle unghunder helsesjekket for hd, patella luksasjon og øyenlyst.

Alt skal være på plass,- vi må vite at hundene er friske og raske og har gode liv, og at de er rasetypiske og greier seg bra på utstilling, skal de gå i avl.


Drogo skal hd rønkes den 8 november og vi håper og finne et nytt godt hjem til han i nærheten av oss. Det blir litt for mye hund med han i huset, spesielt når de to gamle tispene på 12,5 år har løpetid.Kaiser som brakk foten i vår går forsatt på svømmetrening for å få trent om musklaturen. Jeg vurdere å ta Falco også på svømmetrening, for svømmetrening er super trening .


Samt at jeg går som regel (når helsen min er bra) på ringtrening hver onsdag med unghundene. Akkurat nå er det fokus på Drogo og pelle for de skal på sin første utstilling den 10 november på Stord. Der skal også Nala og Ynwa stilles ut.


9 november så får vi besøk av Tassen gamle sønn av Prikken.


Jeg skal på klippekurs for puddel klipp den 13 nov det gleder jeg meg veldig til.


Så skal Mira parres med en flott hanhund som bor på Karmøy.

Diana skal også pares i november.

Så her er det bare til å følge med, jeg kommer til å skrive om alle hendelsene i mer detaljer etter hvert.


Comments


bottom of page